Bungalowparken aan zee

Bungalowparken aan zee

Bent u een kustliefhebber en blijft u graag in eigen land tijdens de vakantie? Dit begrijpen wij volkomen want ons eigen land heeft u zoveel te bieden dat een vakantie in het buitenland al lang niet meer nodig is. Neem bijvoorbeeld de vele bungalowparken aan zee die Nederland rijk is. Dit zijn de grote vakantieparken waar u met een paar minuten lopen zo met de voeten in het zand staat. Ideaal voor een vakantie met het hele gezin. Het is altijd even afwachten in Nederland of het echt strandweer wordt maar lekker uitwaaien aan de kust is altijd mogelijk. Langs de gehele Nederlandse kustlijn inclusief de Waddeneilanden zijn bungalowparken aan zee te vinden.


Bungalowparken aan zee

In Zeeland zijn een aantal parken te vinden die aan zee gelegen zijn. Neem bijvoorbeeld Roompot Beach Resort waar u op maximaal 1 kilometer vanaf het strand verblijft. U bent er zo en dan kan het genieten beginnen. Ook is Noordzee Residence Cadzand-Bad direct aan de kust gelegen. U hoeft alleen even door het dorp heen en u staat al met de voeten in het zand. Het grote voordeel van bungalowparken aan zee is toch wel dat iedereen zich altijd prima vermaakt op het strand. Of het weer nu helemaal top is of net even wat minder is, de rust en het vermaak zijn eigenlijk altijd wel aanwezig.

De provincie Zuid-Holland kent vele parken die aan de kustlijn zijn gelegen. Welke al jaren erg populair is bij de vakantiegangers is Kijkduinpark. Dit park beschikt over werkelijk alle ingrediƫnten voor een geslaagd verblijf. Verder naar boven in Noord-Holland zijn ook vele bungalowparken aan zee te vinden. In de gelijknamige plaats is het park Egmond aan Zee te vinden. U kunt hier verblijven in sfeervolle chalets op loopafstand van de kust. Wat wilt u nog meer?

Op Ameland, Schiermonnikoog, Terschelling en Texel zijn voor u nog een groot aantal bungalowparken aan zee gelegen. Het doorbrengen van de vakantie op een Waddeneiland laat u het echte leven op een eiland ervaren. Een unieke ervaring die u zeker meegemaakt moet hebben.


Bungalowparken aan zee

Bestemmingen

Thema's