Landal De Vlegge

 • Land:
 • Regio:Overijssel
 • Ligging:Aan een meer

In Overijssel kunt u het vakantiepark De Vlegge vinden. Dit ligt precies tussen Drenthe en Twente in en staat bekend om zijn adembenemende omgeving. Zo zit de omgeving vol met weides en bossen, wat zeer mooie plaatjes oplevert. Voor natuurliefhebbers is vakantiepark De Vlegge echt de perfecte uitvalsbasis voor verschillende activiteiten... Lees meer

Faciliteiten
 • Speeltuin
 • Spelletjes verhuur
Dit park heeft nog geen beoordelingen ontvangen Schrijf een beoordeling over dit park

Zo is het mogelijk om in het eigen bos van De Vlegge een heerlijke wandeling te maken. Niet actief genoeg? Dan kunt u er ook voor kiezen om een flinke fietstocht te maken. Wanneer u geen fietsen mee kunt nemen is dat geen probleem. Op Landal De Vlegge is het mogelijk om fietsen te huren. Zo kunt u bijvoorbeeld op de fiets naar Almelo en kunt u helemaal tot rust komen tijdens uw vakantie.

Toch op zoek naar wat meer actie? Ook op De Vlegge zelf worden er verschillende activiteiten georganiseerd waar u aan kunt deelnemen. Het animatieteam van De Vlegge organiseert elke dag nieuwe activiteiten die voor jong en oud zijn.

De Vlegge grenst aan een recreatieplas met strand, terwijl u aan de andere kant van het bungalowpark een eigen bos kunt vinden. De Vlegge ligt daarnaast ook nog tegen de grens van Duitsland aan, waardoor het mogelijk is om makkelijk een uitstapje te maken naar één van de leuke Duitse steden. De bungalows van De Vlegge zijn van alle luxe voorzien en geven u een fantastisch uitzicht. Daarnaast biedt de omgeving u genoeg om te ondernemen. Vakantie vieren op De Vlegge is dus zeker een aanrader.

Foto's Landal De Vlegge

Faciliteiten
 • Speeltuin
 • Spelletjes verhuur

Bekijk Landal De Vlegge op de kaart

Betekenis van de punten op de kaart:

Geselecteerde bungalowparken

Bungalowparken in de buurt

U kunt Landal De Vlegge onder andere boeken bij:

 • Landal

  Landal

  0 / 10

  Er zijn nog geen reviews voor deze organistatie beschikbaar. KLIK HIER om de eerste review over Landal te geven.

  Boeken bij Landal
  Algemene indruknvt
  Prijs/kwaliteit verhoudingnvt
  Klantenservicenvt
  Makkelijk online boekennvt
  Plaats zelf uw review »